Hos os sætter vi en ære i at servicerer dine gæster fra vores mobile og ikke mindst unikke cocktailbar, som skaber minder for livet. Vi kan tilbyde dig fri cocktails for kun 100 kr. pr. gæst og vi kommer til din adresse med alt der hører til.

Spørgsmål & Svar

Hvad er Aløha Cocktailbar?

Aløha er en mobil unik cocktailbar, som kommer ud til din adresse og server cocktails i høj kvalitet med vores bartenders. Vi kommer med alt der hører til: bartender, glas, spiritus, vand, garnish og meget mere. Prisen er pr. gæst / medarbejder.

Priser for Aløha cocktailbar?

Prisen for Aløha mobile og ret unikke cocktailbar er 100 kr. pr. person pr. time ved minimum 20 personer i 3 timer. Du kan her vælge mellem 8 sjusser og cocktails fra vores barkort.

Vi skræddersyer også speciale løsninger til din virksomhed eller private begivenhed, da vi har mange års erfaring med at skabe en fest for dine gæster eller kollegaer.

Hvilke områder dækker vi?

Vi dækker hele Danmark og brofaste øer. Send din forespørgsel igennem vores kontaktside, så skal vi skræddersy en løsning til netop dig og dit event.

Andet end cocktails og sjusser?

Vi har specialiseret os i at servicer gæster med vores anerkendte cocktails og sjusser. Dog er Aløha også udstyret med fadølsanlæg, dj pult og meget mere.

Sagt på en anden måde kan vi også efter aftale servicer gæster med fx:

 • Cocktails
 • Sjusser
 • Mocktails
 • Rosé
 • Fadøl
 • Juice
 • Sodavand
 • Vin
 • Kaffe
 • Djog meget mere efter aftale.

Alt ovenstående udenfor kortet skal aftales særskilt ved booking, da vi her skræddersyer en løsning, som er tilpasset dit behov og event.

Har Aløha åbent andre steder?

Er du heldig kan du på udvalgte dage opleve Aløha vognen i miljøer ved stranden, havnen, byfester og lignende, hvor vi servicer folk med smagen og stemning af den danske sommer.

Andre cocktails end på kortet?

Det er muligt at præge barkortet, hvis du har speciale ønsker. Dette skal dog aftales ved booking, da vi så skræddersyer en løsning til dig og dit event.

Er der DJ med hos Aløha?

Der er som udgangspunkt ikke DJ med, når du booker Aløha cocktailbar.

Ofte har vi dog alligevel vores Dj pult med, hvor bartenders har mulighed for at skabe stemning i eller omkring vognen samtidig med der shakes lækre cocktails til dig og dine gæster.

Hvad hvis vi er under 20 mennesker?

Er du under 20 mensker til dit event eller ønsker Aløha cocktailbar under 3 timer har vi mulighed for at skræddersy en løsning til dig, hvor prisen dog vil være højere end prisen ved minimum 20 mennesker og 3 timers cocktailbar.

Er prisen inklusiv tilbehør?

Prisen er inklusiv alt til dine cocktails og sjusser. Det vil sige vi kommer både med glas, spiritus, vand, garnish mm. til at servicerer dine gæster. Du skal blot tænke på at nyde dagen med dine gæster eller kollegaer.

Alkoholfri cocktails / mocktails?

Vores barkort har flere lækre cocktails, som ikke indeholder alkohol.

Strøm og vand til vognen

Aløha mobile cocktailbar er bygget således at det ikke er et krav at vi har adgang til strøm og tilkobling af vand. Det vil dog altid være en fordel, hvis det er muligt.

Ved booking bliver du spurgt ind til adgang til dette.

Større antal gæster til events

Skal du afholde en større begivenhed med flere gæster, så frygt ej. Vi skræddersyer hellere end gerne et uforpligtende tilbud, som er tilpasset dit event og behov.

Send blot en forespørgsel gennem vores kontaktformular eller ring til os.

Temaer med Aløha Cocktailbar

Vi har gennem tiden fået mange forskellige forespørgsler på vores meget unikke cocktailbar, da den alene i dens udformning skaber god stemning i diverse temaer.

Send endelig din forespørgsel om så end det er på en:

 • Cocktailbar
 • Shotsbar
 • Juicebar
 • Brandbar

Eller noget helt andet.

Send din forespørgsel gennem kontaktsiden, så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Kan Aløha også leverer fadøl?

Vi har også mulighed for at servicer dine gæster / kollegaer med fadøl fra vores indbygget fadølsanlæg i vognen. Dette er dog ikke standard, så dette skal aftales ved booking.